• Conținut similar

  • De GrupulFarmacie.ro
   Dezvoltatorul softului pentru forum promite că în curând vom avea aplicație pentru GrupulFarmacie.ro pentru Android și iOS.
    Aplicația este în fază de dezvoltare; iată cum arată acum:

   Urmărește acest topic și vei fi anunțat când lansăm aplicatia.
  • De GrupulFarmacie.ro
   Salut,
   GrupulFarmacie.ro este o comunitate pentru farmaciști și studenți la farmacie prezentă online din 2001 sub această formă.
   Am început ca listă de discuții pe Yahoo Groups în 1999, pentru studenții de la Facultatea de farmacie din București, iar acum farmaciști din toată țara și din diaspora sunt membri pe site.
   Am adăugat o secțiune experimentală pentru asistenți, datorită interesului unora din asistenți de a avea un forum dedicat.
   Platforma online cuprinde o secțiune cu forumuri publice și private (doar pentru membri), cluburi (similare grupurilor Facebook) ce pot fi create de către membri, precum și mesagerie privată.
    
  • De GrupulFarmacie.ro
   Primește notificări prin e-mail când pe site este postat conținut nou care te interesează.
   Intră pe forumul sau topicul care te interesează și apasă butonul Urmărește asta (pe mobil și tabletă este jos în mijloc, pe desktop este în dreapta sus).
   Un meniu ca cel mai de jos se va deschide. Alege cum vrei să primești notificări.
    

  • De GrupulFarmacie.ro
   Avem o zonă cu acces exclusiv pentru farmaciști și studenți la farmacie cu cont verificat , pe secțiunea Farmaciști Privat.
   Doar farmaciștii și studenții la farmacie cu cont verificat pot citi și scrie în această secțiune. Asta pentru că au trimis o dovadă în acest sens.
   Solicită acces în secțiunea privată, dacă ești farmacist(ă) sau student(ă) la farmacie.