GrupulFarmacie.ro

GrupulFarmacie.ro
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

Orice postat de GrupulFarmacie.ro

 1. Aplicația unde poți intra pe GrupulFarmacie.ro pe Android și iPad &iOS este acum disponibilă - detalii aici. Unele setări și funcționalități sunt disponibile doar în browser în acest moment.
 2. GrupulFarmacie.ro poate fi accesat și de pe aplicațiile pentru Android și pentru iPad și iPhone. După instalare, caută Grupul Farmacie și adaugă-l în aplicație (acest pas este necesar deoarece aplicațiile sunt dezvoltate de furnizorul soft-ului pentru forum). Detalii și instalare: Aplicație Android Aplicație iPad & iPhone
 3. Dezvoltatorul softului pentru forum promite că în curând vom avea aplicație pentru GrupulFarmacie.ro pentru Android și iOS. Aplicația este în fază de dezvoltare; iată cum arată acum: Urmărește acest topic și vei fi anunțat când lansăm aplicatia.
 4. Vezi detalii despre drepturile de acces pe site aici:
 5. Site-ul te poate anunța prin notificări push despre conținutul care te interesează. Trebuie să activezi notificările push pe fiecare dispozitiv unde vrei să le primești. Activarea notificărilor push 1. Mergi la https://www.grupulfarmacie.ro/notifications/options/ 2. Jos pe pagină, la Push, Atinge sau fă click pe Enable in this browser 3. Confirmă că dorești notificări push când ești întrebat de către browser. 4. Pe aceeași pagină setează tipurile de notificări push pe care dorești să le primești. Notificările push apar ca celelalte notificări (de ex. cele de la WhatsApp). Urmărește topicele pentru care vrei să primești notificări Intră pe forumul sau topicul care te interesează și apasă butonul Urmărește asta (pe mobil și tabletă este jos în mijloc, pe desktop și laptop este în dreapta sus). Un meniu ca cel mai de jos se va deschide. Alege cum vrei să primești notificări. Tot la https://www.grupulfarmacie.ro/notifications/options/ poți alege evenimentele pentru care vrei să fii notificat precum și tipurile notificărilor: push, email, notificare în forum. Aș dori să te invit să încerci și aplicația pentru Android și iPad & iPhone — poți primi notificări și de la aplicație.
 6. Dacă nu vezi bulinele colorate dă click aici. CATEGORII DE MEMBRI Pe GrupulFarmacie.ro avem următoarele categorii de membri: Farmaciști și studenți verificați – Conturi verificate Farmaciști și studenți – Conturi neverificate Asistenți de farmacie verificați – Conturi verificate Asistenți de farmacie – Conturi neverificate Companii verificate – Conturi verificate Companii – Conturi neverificate Membri – Membri din nici una din categoriile de mai sus, sau membri care nu au selectat o categorie. Conturi neverificate = Nu am verificat dacă utilizatorul este farmacist, asistent sau dacă reprezintă o companie. DREPTURI DE ACCES Iată drepturile de acces ale membrilor, în funcție de categorie, pe secțiunile comunității: Secțiunea FARMACIȘTI : Pot citi: + orice vizitator Pot scrie: Secțiunea FARMACIȘTI PRIVAT: Pot citi: Pot scrie: Subforumul Asistenți de farmacie: Pot citi: + orice vizitator Pot scrie: * * * Nu pot iniția topice noi. Subforumul Job-uri farmaciști Pot citi: + orice vizitator Pot scrie: Subforumul Job-uri asistenți de farmacie Pot citi: + orice vizitator Pot scrie: Subforumul Club Formums Accesul și drepturile de a citi și scrie diferă în funcție de setările cluburilor respective. Te rugăm să verifici setările înainte de a scrie.
 7. Avem o zonă cu acces exclusiv pentru farmaciști și studenți la farmacie cu cont verificat , pe secțiunea Farmaciști Privat. Doar farmaciștii și studenții la farmacie cu cont verificat pot citi și scrie în această secțiune. Asta pentru că au trimis o dovadă în acest sens. Solicită acces în secțiunea privată, dacă ești farmacist(ă) sau student(ă) la farmacie.
 8. Avem un forum privat și o secțiune Q&A privată, accesibile doar farmaciștilor și studenților la farmacie cu cont verificat . Dorești acces? Te rog trimite o poză sau un scan cu o dovadă (de ex. diplomă, certificat de membru în colegiu, carnet de student) care să arate că ești farmacist(ă) sau student(ă) la farmacie, la forum-privat@grupulfarmacie.ro și vei avea acces și tu. Vezi farmaciștii și studenții la farmacie cu cont verificat
 9. Salut, GrupulFarmacie.ro este o comunitate pentru farmaciști și studenți la farmacie prezentă online din 2001 sub această formă. Am început ca listă de discuții pe Yahoo Groups în 1999, pentru studenții de la Facultatea de farmacie din București, iar acum farmaciști din toată țara și din diaspora sunt membri pe site. Am adăugat o secțiune experimentală pentru asistenți, datorită interesului unora din asistenți de a avea un forum dedicat. Platforma online cuprinde o secțiune cu forumuri publice și private (doar pentru membri), cluburi (similare grupurilor Facebook) ce pot fi create de către membri, precum și mesagerie privată.