GrupulFarmacie.ro

GrupulFarmacie.ro
 • Număr conținut

  2
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

  Niciodată

Despre GrupulFarmacie.ro

 • Rang
  Anunțuri oficiale GrupulFarmacie.ro

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Dezvoltatorul softului pentru forum promite că în curând vom avea aplicație pentru GrupulFarmacie.ro pentru Android și iOS. Aplicația este în fază de dezvoltare; iată cum arată acum: Urmărește acest topic și vei fi anunțat când lansăm aplicatia.
 2. Vezi detalii despre drepturile de acces pe site aici:
 3. Dacă nu vezi bulinele colorate dă click aici. CATEGORII DE MEMBRI Pe GrupulFarmacie.ro avem următoarele categorii de membri: Farmaciști și studenți verificați – Conturi verificate Farmaciști și studenți – Conturi neverificate Asistenți de farmacie verificați – Conturi verificate Asistenți de farmacie – Conturi neverificate Companii verificate – Conturi verificate Companii – Conturi neverificate Membri – Membri din nici una din categoriile de mai sus, sau membri care nu au selectat o categorie. Conturi neverificate = Nu am verificat dacă utilizatorul este farmacist, asistent sau dacă reprezintă o companie. DREPTURI DE ACCES Iată drepturile de acces ale membrilor, în funcție de categorie, pe secțiunile comunității: Secțiunea FARMACIȘTI : Pot citi: + orice vizitator Pot scrie: Secțiunea FARMACIȘTI PRIVAT: Pot citi: Pot scrie: Subforumul Asistenți de farmacie: Pot citi: + orice vizitator Pot scrie: * * * Nu pot iniția topice noi. Subforumul Job-uri farmaciști Pot citi: + orice vizitator Pot scrie: Subforumul Job-uri asistenți de farmacie Pot citi: + orice vizitator Pot scrie: Subforumul Club Formums Accesul și drepturile de a citi și scrie diferă în funcție de setările cluburilor respective. Te rugăm să verifici setările înainte de a scrie.
 4. Salut, GrupulFarmacie.ro este o comunitate pentru farmaciști și studenți la farmacie prezentă online din 2001 sub această formă. Am început ca listă de discuții pe Yahoo Groups în 1999, pentru studenții de la Facultatea de farmacie din București, iar acum farmaciști din toată țara și din diaspora sunt membri pe site. Am adăugat o secțiune experimentală pentru asistenți, datorită interesului unora din asistenți de a avea un forum dedicat. Platforma online cuprinde o secțiune cu forumuri publice și private (doar pentru membri), cluburi (similare grupurilor Facebook) ce pot fi create de către membri, precum și mesagerie privată.