Paul Andreianu

Farmaciști & studenți farmacie - Moderator
 • Număr conținut

  1445
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  44

Paul Andreianu last won the day on September 23 2016

Paul Andreianu had the most liked content!

Reputație Comunitate

60 Excellent

Despre Paul Andreianu

 • Rang
  Membru avansat
 • Dată Naștere 03/07/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  sand_man_ro
 • Skype
  paul_andreianu

Profile Information

 • Sex
  Bărbat
 • Locație
  Windsor UK
 • Interesat(ă) de
  fotografia, calatoriile

Previous Fields

 • Nume
  Dan Paul Andreianu
 • Facultatea de farmacie
  Bucuresti
 • Promoția
  2004
 • Domeniul de activitate
  Droguri legale

Social Media

Vizitatori Recenți Profil

2662 citiri profil
 1. Unul dintre putinii tipi ADEVARATI pe care ii stiu. Ma simt onorata ca te-am cunoscut!

 2. genul de omuletz care se caracterizeaza prin implicare si pasiune in tot ceea ce face.

  micul dorobant poate fi folosit ca referinta pentru tot ceea ce insemna calitati umane si profesionala cand vine vorba de un farmacist.

 3. Pastrarea Medicamentelor In Farmacie

  @richy: dc? in directivele europene nu exista decat referiri vagi la acest subiect. si btw: cum realizezi controlul umiditatii in frigider?
 4. Pastrarea Medicamentelor In Farmacie

  @selenium; intra in categoria mijloace de detectie si masurare incluse in nomenclatorul BRML (metrologie legala). necesita calibrare periodica (costa bani). in plus s-ar putea ca in curand sa ceara (n.a. organul statului) sa faci dovada ca se pastreaza temperatura in intervalul prestabilit in orice moment (evident de functionare). atunci va trebui sa dai banii pe o validare (cu firma specializata). p.s. nu e o zgribulire a neuronilor mei ci o indicatie prieteneasca ca in anumite sfere (a se intelege altceva decat retail) lucrurile sunt ceva mai cacacioase cu organul statului.
 5. Pastrarea Medicamentelor In Farmacie

  cum dovediti ca intr-adevar sunt respectate cond de stocare?
 6. Q: Ce fac REZONABILII in astfel de situatie? R: Isi plang de mila. Q: Ce fac NEREZONABILI in astfel de situatie? R: Cauta solutii.
 7. tinand cont de faptul ca bugetul aceste tarishoare a fost publicat tarziu in noapte spre ultimele zile ale anului mi se pare a fi un termen realist.
 8. Situatie Distonocalm

  asta e motivul pt care am spus ca nu vreau raspuns la aceasta intrebare.
 9. Situatie Distonocalm

  @selenium: ar fi trebuit? faptul ca ai pus punctul pe i nu are cum sa ma supere si in plus ma bucura discutia pentru ca in acest fel am provocat si alti colegi de breasla sa proceseze niscaiva informatii (sper). atata timp cat nu o luam personal nu poate decat sa fie ceva constructiv. sper ca limbajul folosit sa nu fi depasit limita suportabila; daca a depasit imi cer scuze da' nu promit sa calibrez pe viitor. @richy: pe serul de Hemofarm nu scris S? Cum se face ca-l comercializati in circuit deschis? (intrebare retorica; nu-i musai sa raspunzi). P.S. Poate cineva sa gaseasca niscaiva diferente intre cele doua produse? Clorura de sodiu Ser fiziologic
 10. Situatie Distonocalm

  mon cher, tu ai zis 5 lei / fiola si ti-am facut un calcul simplu. de discount se pare ca nu beneficiaza toti; faptul ca nu iei 100 cut de teama ca-ti expira in farmacie inseamna ca vinzi cca 3 cutii per luna. (produsul are valabilitate 3 ani) cand vine vb de 3 cut/luna e clar ca nu se poate vb de discount. daca ceea ce face zentiva prin politica de preturi ti se pare "hotie" n-ai decat sa reclami la OPC sau la orice alt organism care protejeaza consumatorul.
 11. Situatie Distonocalm

  observ deja ca suntem offtopic de multa vreme. inclusiv ultimul meu post e un pic pe aratura da' nu e deloc confortabil sa constati pe zi ce trece ca ne afundam si mai mult in rahat (noi ca farmacisti). scuze pentru cei care se simt lezati de apelativul "vanzatori de buline"; daca va ganditi sa-mi recomandati experienta de a vinde in farmacie va transmit de pe acum ca "been there, done that!". pentru toti ceilalti (studenti/licentiati in farmacie/etc.) numai bine in preajma sarbatorile ce se apropie si sa ne vedem/auzim in 2008 cel putin la fel de sanatosi si mult mai putin tensionati comparativ cu 2007. paul.
 12. Situatie Distonocalm

  @selenium&richy: am facut o verificare in distributie. de la distribuitor catre farmacie pleaca la 15.4 RON + TVA - Discount. Facand abstractie de discount, ca sa ajungi la 5 RON/fiola adica 25 RON/u.c inseamna un adaos comercial practicat de farmacie de aprox 49%. si un capac al farmaciei de 8.2 RON per u.c.. adica: - producator + distribuitor 16.8 RON din care tb sa scazi COGS + costuri de distributie; - vanzator de buline 8.2 RON. pe cine tre' sa injure in situatia asta pacientul? pe producator si/sau pe distribuitor? scuze mon cher da' la faza asta va/ne cam meritati/meritam soarta.
 13. Situatie Distonocalm

  @richy: glucoza si apa s-ar putea sa necesite instalatii diferite, instalatii aflate la diferite momente din perioada de amortizare ... despre Hemo prefer sa nu comentez. Apreciez politica lor de preturi si portofoliul de produse inregistrate pe piata romaneasca. BTW: nu-mi apar firma (orbeste/prosteste) ci in linii mari munca mea de ceva ani incoace; in acelasi timp incerc sa-mi ajut colegii de breasla sa inteleaga niste concepte de business la care nu au avut acces in facultate si nic la rezi sau alta forma de post-universitare la care au mers.
 14. Intrebare Codamin P ?

  @selenium: probabil de frica; deh lipsa educatiei si a informarii ... @ana: probabil producatorul la reautorizarea din 2005-2006 nu a considerat necesara schimbarea ambalajului (mai ales ca probabil urmeaza un rebrand cu TRP-RXY in 2008 cand produsul tb reautorizat). @richy: amice, cum spuneam si intr-un post anterior cred ca ai gresit forumul; pe principiul "iti doresc ce imi doresti tu mie" iti doresc sa nu te "calce" vreun militian care aplica litera legii cu "pulanul" sau sa nu te prinda niscaiva inshpectori de pe la autoritati in exercitiu functiunii cand dai tramadol lu' unu'/una ca deh il/o doare. btw: daca te prinde careva nu uita sa-ti ceri scuze si sa promiti ca nu mai faci; altceva nu prea au ce sa-ti faca.