About This Club

Farmaciști care doresc să profeseze în UK
  1. What's new in this club
  2. Acreditarea MUR se poate obține și prin Medway. Prețul este: Online assessment: £75 (for each overall attempt!!!), Learning materials: £45 on screen or £55 printed copy. Detalii aici: https://www.msp.ac.uk/short-courses/skills-for-murs/
  3. Vezi detalii despre drepturile de acces pe site aici:
  4. Bună. Pentru acreditare MUR (medicines use review) e suficient să studiați specificațiile serviciului din următoarele două surse: https://psnc.org.uk/services-commissioning/advanced-services/murs/ https://www.nhsbsa.nhs.uk/pharmacies-gp-practices-and-appliance-contractors/drug-tariff Acreditarea pe CPPE costă £75 și este un examen open book (și în timpul MUR-ului poți consulta BNF și alte resurse, desigur). Pentru testul de pe CPPE pregătește-te să cauți informații în SPC-urile de pe https://www.medicines.org.uk și să cauți pe Google. Succes!
  5. Salut, Câteva informații despre salarii. În UK salariile sunt exprimate în sume brute, pe an sau pe oră. Anunțurile de angajare pentru farmaciști specifică de regulă salariul anual și numărul de ore pe săptămâna. Salariul este de forma £40.000 (cam la acest nivel sunt ofertele actuale de joburi pentru 40 de ore pe săptămână). Salariul orar se calculează împărțind salariul anual la 52 și apoi la numărul de ore contractate pe săptămână. De exemplu, £40.000/52/40h = £19.23/h (brut). În mod similar se poate calcula salariul anual brut pornind se la rata orară și numărul de ore: rata orară brută X nr. de ore săptămânal X 52 = salariul anual brut Se folosesc mereu sume brute datorită modului de impozitare. £40.000 brut înseamnă £30.735,84 în anul fiscal 2019-2020. În cazul farmaciștilor locum, sistemul de impozitare este diferit, atât în cazul self-employed cât și în cazul Ltd.
  6.